תוכן עניינים פתח
מיתוג הוא כלי מהותי להצלחה בכל סוג של שיווק, ובמיוחד בתחום ה- .(Business to Business) B2B בשיווק לעסקים מעורבים לא רק אלמנטים כלכליים טהורים, אלא גם השפעות רגשיות וחברתיות שמניעות את קבלת ההחלטות של הלקוחות. בניגוד למה שנהוג לחשוב, בעסקים לא כל ההחלטות מתקבלות על בסיס רציונלי בלבד. מחקרים מצביעים על כך שרק 5% מההחלטות העסקיות מבוססות נטו על היגיון, ואילו 95% מההחלטות נובעות מאינסטינקטים ורגשות. מיתוג נכון מצליח לתקוף את ה-95% הללו, בכך שהוא פועל כמעין קיצור דרך מחשבתי שמקל על הלקוחות לקבל החלטות במהירות. הוא גם מבסס חיבור רגשי עמוק בין המותג ללקוח, וחיבור זה הוא שמוביל לאמון, לנאמנות, ולשביעות רצון לאורך זמן.
המיתוג בשוק הB2B – יוצר חיבור לא רק רגשי אלא גם חברתי. מותג בולט מצליח לקבל אישור חברתי מהסביבה העסקית של הלקוח, מה שמכונה "השבט העסקי". השבט הזה מורכב מחבריו לעבודה, שותפים עסקיים ואפילו מתחרים, שמובילים ומכוונים את הדרך בה מקבלים החלטות. בעולם שבו תשומת הלב של הלקוחות מתפזרת במהירות, קונספט מיתוג עקבי ואפקטיבי מסייע לעסקים לשמור על נוכחות מתמדת בתודעה ולבדל את עצמם מהמתחרים. מיתוג כזה לא רק שמעורר אמון מיידי, אלא שהוא גם יוצר תחושה של מוכרות וביטחון, כזו שיכולה להיות מכרעת בתהליך קבלת ההחלטות.
ב-B2B, מחקרים מראים כי 81% מהקונים כבר מכירים את המותג שהם רוכשים עוד בתחילת התהליך. נתון זה מצביע על כך שמותגים מוכרים ומהימנים זוכים ליתרון משמעותי כאשר לקוח מתחיל לחשוב על רכישה. לכן, משווקי B2B נדרשים להשקיע ביצירת מותג שמעורר תחושות חיוביות וריגשיות בקרב הלקוחות. ההשקעה במיתוג כזה יכולה להוביל לא רק להמרות בטווח הקצר, אלא גם לבנייה של מערכת יחסים עמוקה ולטווח ארוך עם הלקוחות. מותגים חזקים הם אלו שמספקים את הפלטפורמה ללקוחות לחזור שוב ושוב, ובסופו של דבר, המותג הופך למרכיב מכריע בהחלטה לרכוש שוב.
מעבר לכך, במותגים חזקים יש כוח נוסף – הם מצליחים ליצור קשרים רגשיים עם לקוחות חדשים ולבנות נאמנות שתמשיך לחזק את החברה לאורך זמן. לקוחות אינם קונים רק מוצרים או שירותים, הם קונים את ההרגשה שהמותג מייצר עבורם. לכן, שיווק B2B מצליח משלב בתוכו לא רק טכניקות רציונליות של מכירה אלא גם מרכיבים רגשיים של הזדהות והתחברות למותג.
האתגר המרכזי בשיווק B2B
האתגר הגדול ביותר של משווקי B2B הוא לתפוס את תשומת הלב של קהל היעד ולהשאיר רושם חזק שיגרום ללקוחות לזכור את המותג. אנו חיים בתקופה שבה הכל נעשה במרחב הדיגיטלי, שבו הקשב שלנו נע בין עשרות מסרים במקביל. לכן רוב הפרסומות לא מצליחות ליצור את החיבור הנדרש כדי לגרום ללקוחות לזכור את המסר או את המותג. למעשה, מחקרים מראים כי רק 53% מהצופים בפרסומות B2B מזהים שראו את הפרסומת, ורק 36% מזהים במדויק את המותג שהוצג בפרסומת. הנתונים האלה מבהירים את הצורך הקריטי למצוא דרכים שיאפשרו למותגים לבלוט ולתפוס את תשומת הלב של הקהל בצורה אפקטיבית.
אחת הבעיות הנפוצות בפרסומות B2B היא שהן לעתים מסובכות מדי. הרבה פעמים מותגים מנסים להעביר מסרים רבים מדי בפרסומת אחת, וכאשר המידע מועבר בצורה מסורבלת, הקהל מתקשה לעקוב אחר המסר המרכזי. השילוב של עומס מידע יחד עם חוסר בהירות בנוגע למה שהפרסומת מנסה להעביר מוביל לכך שהקהל מתנתק ולא זוכר את המסר. בעולם שבו תשומת הלב של אנשים מתקצרת, מותגי B2B חייבים להבין שהפרסומת צריכה להיות פשוטה וברורה. המותג חייב להיות המרכזי, וכבר מהשנייה הראשונה של הפרסומת הקהל צריך לדעת מי מדבר אליו ומה המותג מייצג.
יתר על כן, הרבה פרסומות B2B מנסות להעביר מסר מורכב, וזה עלול להכשיל אותן. לקוחות נוטים לאבד עניין כאשר הפרסומת מנסה לדחוס מסרים מורכבים מדי. מסר פשוט וברור יכול לעשות את כל ההבדל בין פרסומת שמצליחה לבין אחת שנכשלת.
המשמעות היא ברורה: המותג צריך להיות בולט, פשוט, ומרכזי לכל אורך הפרסומת. הדבר מאפשר לקהל לזכור את המותג טוב יותר ולהתחבר אליו רגשית. בסופו של דבר, המטרה של פרסומת B2B היא לא רק לשכנע את הלקוחות לבצע רכישה, אלא גם לבנות מערכת יחסים ארוכת טווח עם המותג.
בידול נכסי מותג: המפתח לבלוט ולהבטיח השפעה ארוכת טווח
נכסי מותג מבודלים הם לא פחות מקריטיים להצלחה בשוק ה-B2B . כשאנו מדברים על נכסים הכוונה היא ללוגו, צבעים ייחודיים, אלמנטים חזותיים וקוליים, שיוצרים בידול ושומרים על נראות המותג בעיני הלקוחות לאורך זמן. כשהמתחרים העסקיים מנסים באופן מתמיד לנגוס בנתח השוק, הכלים שיוצרים את הבידול של מותג יכולים להיות הקלף המנצח, זה שמבטיח שהמותג יישאר רלוונטי וזכיר.
תהליך מיתוג הינו הרבה יותר מעיצוב לוגו או בחירת הצבעים של החברה. מדובר ביצירת חוויה שמחברת בין הלקוחות לבין הערכים שהמותג מייצג. מחקרים מראים ש-81% מהלקוחות הפוטנציאליים מכירים את המותג עוד לפני שהם מתחילים בתהליך הרכישה, מה שמדגיש את החשיבות של בניית נכסי מותג חזקים ומובחנים שמזוהים בקלות. נכסים אלו משפרים את הזיהוי ואת הזיכרון של המותג במוחם של הלקוחות, מה שמוביל לכך שהמותג יהיה המותג הנבחר כאשר יגיעו לקבל החלטה.
אחת הדרכים הבולטות להשתמש בנכסי מותג בצורה חכמה היא באמצעות לוגו ייחודי שנשמר עקבי לאורך זמן. לוגו שנשאר קבוע ומזוהה לאורך שנים רבות הופך לאחד הנכסים החשובים ביותר של המותג, כזה שאי אפשר להתעלם ממנו. בנוסף לכך, שימוש חכם בצבעים ייחודיים ותכנים ויזואליים תורם לזיהוי מהיר של המותג בקרב לקוחות פוטנציאליים, ויכול להיות ההבדל בין מותג שמצליח לחדור לתודעה לבין כזה שנשאר מאחור.
מיתוג מוצלח ב- B2Bחייב לשים דגש על פשטות וזיהוי קל. לקוחות לא רוצים להתאמץ להבין מה מותג מייצג או מהו הערך שלו. לכן, השקעה בנכסי מותג ברורים שמבדלים את המותג ומזכירים את המסר המרכזי בצורה ישירה היא מפתח להצלחה בשיווק. נכסים אלו מבטיחים שהמותג יבלוט בכל מצב – הן בפלטפורמות דיגיטליות והן במגעים ישירים עם הלקוחות.
חשיבות המיתוג בתחתית המשפך השיווקי
מיתוג לא רק משפיע על יצירת המודעות בשלבים המוקדמים של המשפך השיווקי, אלא גם ממלא תפקיד מכריע בהצלחה בשלב ההמרה, שהוא החלק התחתון של המשפך. רוב המשווקים מתמקדים בתחילת הדרך בשיפור המודעות, ומפנים את מאמציהם ליצירת עניין בקרב לקוחות פוטנציאליים. אולם, כאשר לקוח נמצא כבר בשלב קרוב להמרה, מיתוג חזק יכול להיות ההבדל בין פעולה חיובית – כמו רכישה או מילוי טופס ליד – לבין איבוד הלקוח.
לקוח שנחשף למותג חזק לאורך התהליך כולו – ולא רק בשלב ההמרה – נוטה יותר לבצע את הפעולה המבוקשת. מחקרים מראים כי כאשר לקוחות נחשפים למסרים ממותגים לפני מסר המרה, שיעורי ההמרה עולים באופן משמעותי. לדוגמה, במחקר שהתמקד בקמפיינים טכנולוגיים, נמצא כי לקוחות שנחשפו למותג קודם לכן, המירו בשיעור הגבוה פי 2.3 מלקוחות שנחשפו למסר המרה בלבד.
המשמעות היא שמותג שמוכר ומוכר טוב יכול להוביל לשיפור משמעותי גם בשלבים האחרונים של המשפך. לא מדובר רק על שיווק שמטרתו להעלות את המודעות אלא גם על אסטרטגיה שמסייעת להמיר את הקהל כאשר הוא מוכן לפעולה. יתרה מכך, מותג חזק אינו משפיע רק על הקהל הבשל לרכישה מיידית, הנמצא בקטגוריית ה-"In-market" , אלא גם על 95% מהלקוחות הפוטנציאליים שנמצאים בקטגוריית ה- "Out-market" (אלה שלא בשלים לרכישה, אך יכולים להיות רלוונטיים בעתיד).
לדוגמה, פרופסור ג'ון דואס מצא כי רק 5% מהלקוחות נמצאים במצב שבו הם מוכנים לבצע רכישה מיידית, בעוד 95% נמצאים מחוץ לשוק ולא יחפשו לרכוש עד תקופה עתידית כלשהי. משווקים רבים נוטים למקד את מרבית המשאבים בקהל הקטן הזה (5%), אך האמת היא שהפוטנציאל האמיתי נמצא בהשפעה על הרוב המוחלט – אותם 95% שייכנסו לשוק בעתיד. השקעה בבניית מותג חזק, כזה שייצרב בתודעה של הלקוחות תבטיח שהמותג יעלה במוחם כאשר הם יהיו מוכנים לבצע רכישה.
מותגים שמצליחים להשקיע נכון לאורך כל המשפך, כולל בשלבי ההמרה האחרונים, מצליחים לא רק בהמרות מיידיות אלא גם בבניית מערכת יחסים ארוכת טווח עם לקוחותיהם. לקוחות רבים מחזיקים ברשימת מותגים מוכרת בראשם, והבחירה ברכישה מבוססת לא פעם על רשימה זו. 86% מהרוכשים בשוק ה-B2B מתחילים את תהליך הרכישה עם רשימת מותגים בראש, ו-92% מהם בוחרים בסופו של דבר באחד מהמותגים המופיעים ברשימה הזו. זה מראה שמותג שמוכר היום ממשיך להניב פירות גם בעתיד.
אסטרטגיות למיתוג יעיל ומבודל בשיווק B2B
הצלחה בשיווק B2B אינה מסתמכת על גימיקים או טריקים מהירים, אלא על אסטרטגיות מיתוג ארוכות טווח שמבדלות את המותג בצורה בולטת וברורה. מותג שבלתי אפשרי להתעלם ממנו כבר בשנייה הראשונה הוא המותג שיזכה לזכירה ולבידול מתמידים מול המתחרים. כדי להשיג זאת, ישנם כמה עקרונות מרכזיים שמובילים להצלחה:
1. הבלטת המותג מהשנייה הראשונה: בעולם שבו הקשב של הלקוחות מפוזר בין עשרות מסרים, מותג שלא מופיע מוקדם בפרסומת מסכן את ההזדמנות שלו להיזכר. מחקרים מראים שפרסומות B2B שבהן המותג הוזכר לפחות שלוש פעמים משיגות אחוזי זכירה גבוהים משמעותית. לכן, חשוב להציג את הלוגו ואת המסרים המרכזיים מהרגע הראשון של הפרסומת.
2. שימוש במסרים רגשיים: אף ש – B2B נחשב לשוק רציונלי יותר מ- B2C לא ניתן להתעלם מההשפעה של רגשות על קבלת החלטות עסקיות. מסרים שמתחברים לרגשות כמו ביטחון, אמון ואמינות יוצרים חיבור עמוק יותר בין המותג ללקוח. עסקים לא רק קונים מוצרים; הם קונים את ההרגשה שהמותג מעניק להם. מסרים שמדברים אל הלב הם אלו שיישארו בתודעת הלקוחות גם אחרי שהפרסומת תסתיים.
3. שימוש חכם בצבעים וקול: עזרים ויזואליים וקוליים משחקים תפקיד מרכזי בזיהוי מותגים. צבעים ייחודיים וקול – כמו מוזיקה או ג'ינגל – יכולים ליצור זיהוי מיידי ולשפר את המעורבות הרגשית של הלקוחות. למשל, מחקרים מראים שכאשר צופים בוחרים להפעיל את הסאונד בסרטון פרסומת, רמת המעורבות שלהם עולה משמעותית, מה שמעיד על החיבור העמוק יותר עם המותג.
4. פשטות במסר: בשוק רווי מידע, מסרים מורכבים מדי יגרמו ללקוחות לאבד עניין. פרסומת אפקטיבית היא כזו שמעבירה את המסר המרכזי בצורה פשוטה וברורה, כזו שלא דורשת מהצופה מאמץ קוגניטיבי גבוה. מסר שכולל 2-3 נקודות מרכזיות הוא מסר זכור ומדויק יותר עבור הצופה.
5. שימוש בנכסים דיגיטליים עקביים: מותג מצליח הוא מותג עקבי. חשוב לשמור על אחידות בשפה הגרפית, בצבעים ובמסרים בכל הפלטפורמות שבהן פועל המותג – החל מאתרי אינטרנט ועד רשתות חברתיות. יצירת חוויית מותג אחידה תורמת לחיזוק הזיהוי והנאמנות למותג לאורך זמן.
השפעת תשומת הלב ומספר אזכורים של המותג על המודעות
תשומת הלב בפרסומות B2B היא משאב נדיר וקצר טווח, מה שהופך את האתגר הגדול של המשווקים להצליח להעביר את המסר בזמן קצר וממוקד. מחקרים מראים שתשומת הלב של הצופים לפרסומות קצרה מאוד, כאשר הזמן הממוצע שבו המודעה מופיעה על המסך הוא כ-12.3 שניות בלבד. מתוך זמן זה, הצופים מקדישים בממוצע 3.7 שניות בלבד לתשומת לב אמיתית למסרים המועברים במודעה. בנוסף, במהלך זמן הצפייה, הצופים נוטים לחלק את תשומת הלב שלהם למקטעים קצרים – בממוצע, הם מבצעים כ-2.4 הפסקות ומעברים בין תוכן אחר למודעה עצמה.
הנתונים הללו מצביעים על הצורך המיידי להעביר את המסר המרכזי של המותג במהירות ובצורה חדה כבר בתחילת הפרסומת. היכולת לתפוס את תשומת הלב של הצופים בפרק זמן כה קצר ולהעביר את המסר בצורה שתישאר בתודעתם היא אחד המפתחות להצלחת המותג. הפרסומות המצליחות ביותר הן אלו שמציגות את המותג בשניות הראשונות וממשיכות להזכיר אותו לאורך כל הסרטון. זאת בניגוד לפרסומות שבהן המותג מופיע רק בסוף, מה שעלול להוביל לאובדן הקהל.
בנוסף, חשוב לציין שאין דבר כזה "מיתוג יתר" בפרסום. מחקרים מראים שפרסומות שמאזכרות את המותג לפחות שלוש פעמים משיגות שיעור זיהוי גבוה יותר בקרב הצופים. במודעות אלו, שיעור הזיהוי של המותג מגיע ל-48%, בהשוואה ל-32% בלבד בפרסומות עם אזכור אחד של המותג. ממצאים אלו מחזקים את החשיבות של אזכור תדיר וממוקד של המותג לאורך כל הפרסומת, כדי להבטיח שהמסר ייקלט בתודעת הקהל.
מעבר לכך, מחקרים נוספים מצביעים על כך שהעדפת פרסומות קצרות וממוקדות על פני פרסומות ארוכות היא אסטרטגיה נכונה. פרסומות שאורכן פחות מ-10 שניות השיגו תוצאות טובות יותר בכל הקשור לזיהוי המותג ולהגברת המעורבות הרגשית של הצופים. פרסומות ארוכות יותר, מעבר ל-18 שניות, לא הצליחו להשיג יותר תשומת לב או זיהוי ממודעות קצרות יותר. לכן, עבור משווקי B2B, עדיף להתמקד ביצירת מסרים קצרים, תמציתיים וברורים שמועברים בזמן קצר, תוך שמירה על אזכור תדיר של המותג.
גם השימוש בצליל בפרסומות וידאו משפיע על המעורבות הרגשית והזיהוי של המותג. מחקרים מראים כי כאשר צופים מדליקים את הצליל במהלך הצפייה במודעה, המעורבות שלהם עולה באופן דרמטי. הפעולה של הדלקת הצליל היא מעין אישור מהצופה שהמודעה תפסה את תשומת לבו, ולכן היא מעלה את רמת המעורבות והחיבור הרגשי עם המותג. לכן, מומלץ לשלב אלמנטים של קול בפרסומות, כמו ג'ינגלים או סיסמאות קוליות, לצד האלמנטים הוויזואליים, כדי לחזק את הקשר עם הצופה.
מקרי בוחן: מה אפשר ללמוד ממיתוג מוצלח בשוק העסקי
מיתוג חזק הוא לא רק כלי שיווקי – הוא אסטרטגיה שמובילה לתוצאות מוחשיות בעולם ה-B2B. דוגמאות רבות מהשוק העסקי מראות כיצד מותגים שבנו נכסים מותגיים חזקים נהנים מיתרונות תחרותיים על פני מתחרים בשוק. אחד ממקרי הבוחן המובהקים שמדגישים את החשיבות של מיתוג מוצלח הוא הקמפיין של חברת IBM.
IBM מותג ותיק בתחום הטכנולוגיה, הצליח לבנות נוכחות חזקה בשוק ה B2B – באמצעות השקעה בנכסי מותג ברורים ואחידים. למרות היותה חברה בעלת טווח מוצרים רחב מאוד, החברה בנתה מסרים שיווקיים עקביים ואחידים תוך שימוש בלוגו המוכר שלה, צבעי הכחול, ושימוש בתוכן טכנולוגי מותאם לקהל היעד שלה. IBM הצליחה להשיג יותר מ-20% עלייה בזיהוי המותג בשוק החדש בו פעלה תוך שמירה על עקביות במסר המותגי.
דוגמה נוספת מגיעה מהמותג Adobe, שידוע בעיקר בשוק הצרכנים הפרטיים אך גם ביסס עצמו בשוק ה- .B2B החברה התמקדה ביצירת נכסי מותג חדשניים כמו Adobe Experience Cloud, והתאימה את המסר שלה לשוק העסקי באמצעות חיזוק האמינות של המותג בכל נקודת מגע עם הלקוחות. Adobe השתמשה בצבעים חזקים כמו אדום ולוגו אחיד על פני כל הפלטפורמות שלה, מה שהוביל לשיפור משמעותי בשיעורי ההמרה של הלקוחות העסקיים שלה, ושיפור ROI של קמפיינים בכ-2.5%.
אנו רואים שהשקעה בנכסי מותג חזקים כמו לוגו, צבעים וסיסמאות אחידות לאורך זמן, יוצרת בידול בשוק תחרותי ותורמת לזכירה מיידית של המותג על ידי הלקוחות. מעבר לכך, המותגים שבחרו לשמור על עקביות ולא לבצע שינויים מהירים בנכסי המותג שלהם זכו להצלחה רבה יותר בהשגת לקוחות נאמנים ושיפור ביצועי השיווק לאורך זמן.
דוגמה נוספת מגיעה מחברת Salesforce, שהפכה לשם דבר בתחום פתרונות הענן לעסקים. החברה הקפידה על מסרים עקביים בפרסומות שלה, תוך שימוש בצבעים המזוהים עם המותג וסמלים ויזואליים שמחברים את המותג עם החדשנות הטכנולוגית שהחברה מביאה. כתוצאה מכך Salesforce זכתה לזכירה חזקה בקרב לקוחות פוטנציאליים ולעלייה של פי 3 בשיעורי ההמרה במוצרים החדשים שהשיקה.
צ'קליסט למיתוג B2B מוצלח
יישום מיתוג מוצלח בשוק ה-B2B אינו משימה פשוטה, אך עם אסטרטגיה נכונה וצעדים ברורים ניתן להשיג תוצאות מרשימות. לפניכם צ'קליסט שמסכם את הדגשים והצעדים העיקריים שעל משווקי B2B לקחת בחשבון בעת תכנון קמפיינים שיווקיים ומיתוגיים:
1. אזכור מותג מיידי ותדיר : ודאו שהלוגו ושם החברה מופיעים מיד בתחילת הפרסומת. מחקרים מראים כי אזכור המותג בתחילת הפרסומת מעלה את הזכירה של המותג ביותר מ-15%. כמו כן, יש לשלב את הלוגו והמסר המותגי לפחות שלוש פעמים במהלך הסרטון כדי להבטיח זכירה ברורה.
2. הימנעו ממסרים מורכבים מדי: שיווק B2B צריך להיות ברור ותמציתי. הימנעו ממסרים מורכבים או טכניים מדי שיכולים לגרום ללקוחות לאבד עניין. צמצמו את המסר ל-2-3 נקודות מרכזיות בלבד כדי להבטיח שהצופה יבין במהירות את הערך המרכזי של המותג.
3. שימוש בנכסי מותג אחידים: השפה הגרפית, הצבעים והקול חייבים להישאר עקביים בכל הפלטפורמות השיווקיות. אחידות זו מסייעת ללקוחות לזהות את המותג בקלות רבה יותר ומשפרת את ההמרות לאורך זמן. חשוב להקפיד על אותם נכסים ויזואליים וקוליים כדי לשמור על עקביות.
4. מדידת אפקטיביות: על כל קמפיין להיות מדיד. ודאו שאתם עוקבים אחר הביצועים של הקמפיינים ומודדים אותם באמצעות מדדים ברורים כמו זכירה, הקלקות והמרות. החזר ההשקעה (ROI) חייב להיות מדד מרכזי בכל קמפיין, ויש להשתמש בנתונים אלו כדי לשפר את הביצועים באופן מתמיד.
5. שימוש במעורבות רגשית: אל תשכחו לשלב אלמנטים רגשיים בכל מסר פרסומי – בין אם מדובר בדמויות, סיפורים או מוזיקה. רגשות משחקים תפקיד גם בהחלטות עסקיות, ויכולים להגביר את החיבור בין הצופה למותג.
6. אורך פרסומת: פרסומות B2B יעילות הן לרוב קצרות. מחקרים מצביעים על כך שפרסומות שאורכן פחות מ-10 שניות משיגות תוצאות טובות יותר מבחינת זכירת המותג והמעורבות. ככל שהפרסומת ארוכה יותר, כך גדל הסיכוי שהצופה יאבד עניין.
7. שילוב צלילים בפרסומות וידאו: השתמשו בצלילים ייחודיים למותג כמו ג'ינגלים, סיסמאות קוליות או מוזיקה מוכרת. מחקרים מראים שצליל מגביר את המעורבות הרגשית של הצופים עם הפרסומת ומשפר את הזכירה.
8. שימוש חוזר בנכסים דיגיטליים : וודאו שאתם עושים שימוש חוזר באותם נכסים דיגיטליים בכל הפלטפורמות. נכסים כמו לוגו, צבעים ואלמנטים גרפיים צריכים להופיע באופן קבוע גם בפרסומות וגם במדיומים דיגיטליים כמו אתרי אינטרנט, רשתות חברתיות וניוזלטרים.
הדרך למיתוג B2B מנצח
מיתוג נכון בשוק ה-B2B אינו רק אמצעי שיווקי דיגיטלי – הוא קריטי להצלחת העסק. מחקרים רבים מראים כי מותגים שמצליחים לשמור על עקביות, להבליט את נכסיהם המותגיים ולשלב מסרים רגשיים בפרסומותיהם נהנים מהצלחה גדולה יותר בטווח הקצר והארוך כאחד.
ההשקעה בבניית מותג חזק, מוכר ובלתי נשכח תורמת לא רק לשיפור שיעורי ההמרה, אלא גם להגדלת ערך המותג בשוק. חברות שמצליחות ליצור קשר רגשי עם לקוחותיהן בשלב המוקדם של המשפך השיווקי, זוכות להעדפה ברורה כאשר הלקוחות מגיעים לשלב קבלת ההחלטות. מעבר לכך, שמירה על עקביות בנכסי המותג לאורך זמן מבטיחה זיהוי מותג חזק, ומבנה מערכת יחסים ארוכת טווח עם הלקוחות.
Web3D הינה חברה עם ניסיון של מעל 25 שנה בליווי מותגים להצלחה בשוק העסקי. אנו מציעים את כל פתרונות המיתוג והגרפיקה במקום אחד, תוך הקפדה על אחידות הנראות בדיגיטל ובדפוס. אנו מומחים בפענוח מסרים מותגיים והתאמתם לקהל היעד הנכון, דבר שמוביל לפתרונות קריאייטיביים ומיתוגיים מדויקים.
לצד יכולות הקריאייטיב, אנו ב- Web3D משלבים טכנולוגיות מתקדמות כמו אוטומציה שיווקית ו-AI למדידת ביצועים מדויקת, כדי להבטיח שכל קמפיין יניב תוצאות מדידות וברת קיימא לאורך זמן. בחירה ב-Web3D היא צעד ראשון בכיוון הנכון לבניית מותג חזק שיבלוט וישפיע לאורך זמן. בואו נעבוד יחד כדי ליצור את הנראות המנצחת של העסק שלכם.
ניצן דימנד
מומחה שיווק דיגיטלי ופיתוח אסטרטגיה דיגיטליתהמשך קריאה - מאמרים נוספים
ניהול דיגיטלי של תהליכי מכירה מורכבים בעולמות ה-B2B
אתגרי השיווק והמכירות בעולם ה-B2B בעולם השיווק והמכירות B2B, חברות רבות נתקלות באתגרים יומיומיים המקשים על ניהול תהליכי השיווק והמכירות בצורה יעילה ורווחית. לעיתים קרובות, קיים פער במידע הזמין בין …
עקביות קריאייטיבית – הדרך להעצים את כוח המותג והביצועים העסקיים
בעולם הפרסום, שבו מותגים מתחרים על תשומת הלב של הצרכן במרחב תחרותי יותר מאי פעם, יש נטייה להאמין שחדשנות מתמדת היא המפתח להצלחה. מותגים רבים בוחרים לשנות את המסרים, העיצובים, …
Performance Max ליצירת לידים: האתגרים, טקטיקות מתקדמות ואסטרטגיות מנצחות
מאז השקתו בשנת 2021, Performance Max (PMax) של גוגל חולל מהפכה באופן שבו משווקים דיגיטליים מתייחסים לפרסום בין-ערוצי. הוא יצר הזדמנויות חדשות לעסקים, במיוחד בתחום המסחר האלקטרוני, לאחד את כל …