למעלה מ-20 שנה אנחנו מלווים ועוזרים לארגונים וחברות בארץ ובעולם, להגיע למיתוג הנכון ביותר עבורם,
כך שכל הנראות החיצונית של העסק בדיגיטל ובדפוס תראה אחידה.
אספנו קצת מהתגובות והתחושות של הלקוחות שלנו בסוף תהליך הליווי. נשמח לצרף אתכם למעגל הלקוחות שלנו כדי שבקרוב גם אתם תצטרכו לתחושות חיוביות אלו.
כתר
בנינו עם Web3D מספר אתרים. מאוד התרשמנו מהיצירתיות, התגובתיות והתוצרים הנהדרים שקיבלנו מצוות החברה.
טניה משלובסקי,מנהלת שיווק דיגיטאלי
המלצות נוספות
Telefire
"
לאחר עבודה יצירתית ומקצועית בעיצוב 2 חוברות לחברה, אני ממליצה בחום על חברת Web3D מקצוענים! חני אלופה וכיף לעבוד מולה!
"
שלי גרויסמן-טוב, עו"ד,מנהלת שיווק
Kiinns
קרא עוד
סגור
"
קיבלנו יחס מקצועי ביותר ורצון אמיתי לסייע לנו לעמוד בלוחות הזמנים. אביטל ניהלה את הפרויקט בצורה נפלאה ובעיקר עם הרבה יחס אישי.
"
"
הגענו ל Web3D עם דדליין צפוף להקמת מיניסייט לקראת כנס גדול שעמדנו להשתתף בו. קיבלנו יחס מקצועי ביותר ורצון אמיתי לסייע לנו לעמוד בלוחות הזמנים. אביטל ניהלה את הפרויקט בצורה נפלאה ובעיקר עם הרבה יחס אישי. נראה היה שהקמת האתר, איכותו והעמידה בלוחות הזמנים חשובים לה לא פחות מאשר לנו. בסופו של דבר המיניסייט עלה במועד הנדרש לשביעות רצוננו המלאה ! תודה רבה לכל צוות Web3D על העבודה היעילה, המקצועית ובעיקר בעיקר על היחס החם והגישה האישית.
"
צביקה פורמן,מנכ"ל
קבוצת ש.כהן
קרא עוד
סגור
"
ברצוני לציין לטובה את היכולות של צוות חברת Web3D להבין את הצרכים שלנו בהדמיה, את היצירתיות של הצוות ואת הסבלנות האין סופית לבקשותינו
"
"
חברת ש. כהן בע”מ שכרה את שירותי חברת Web3D על מנת שתעצב ותבנה עבורה את אתרי האינטרנט של החברה ומפעליה.
בתוך אתר האינטרנט של החברה הכנסנו סרט הדמיה שאותו הכינה עבורנו חברת Web3D. ברצוני לציין לטובה את היכולות של צוות חברת להבין את הצרכים שלנו בהדמיה, את היצירתיות של הצוות ואת הסבלנות האין סופית לבקשותינו בסופו של תהליך בנית הסרטון והקריינות בסרט ההדמייה המעביר את תחומי העיסוק של חברתנו בצורה פשוטה ובהירה.
אני באופן אישי נהנית מאוד לעבוד מול צות החברה וכמוני חשים גם חברי.
"
מטילה סנה,ע. סמנכ"ל
MultiVu
קרא עוד
סגור
"
Great creativity, understanding of the customer needs, listening to the customer, and finally: great products and just on time!
"
"
Great creativity, understanding of the customer needs, listening to the customer, and finally: great products and just on time!
Highly recommended!
– Ira Sokirianski
"
Ira Sokirianski,Director of Product Management
מכון ויצמן למדע
קרא עוד
סגור
"
היצירתיות, המקצועיות, השירות והאיכות שלכם היא מעל המצופה. מודים לכם על הפקת סרטון לדיירי מכון ויצמן.
"
"
אני רוצה להודות לחברת Web3D על הפקת סרטון מושלם.
היצירתיות, המקצועיות, השירות והאיכות שלכם היא מעל המצופה. מודים לכם על הפקת סרטון לדיירי מכון ויצמן.
תודה רבה לכם ולמנכ”לית לינה על שירות ואיכות יוצא דופן.
ממני רונן חיים ראש צוות לוגיסטיקה, ענף בין לאומי ומדענים אורחים מכון ויצמן.”
"
רונן חיים,ראש צוות לוגיסטיקה ותפעול
שריג
קרא עוד
סגור
"
החוויה האישית שלי מולכם היא שאני מאוד נהנה לעבוד מולכם בכל דבר אני מקבל מענה מהיר ומקצועי.
"
"
החוויה האישית שלי מולכם היא שאני מאוד נהנה לעבוד מולכם בכל דבר אני מקבל מענה מהיר ומקצועי.
עזרה ותמיכה בכל שאלה על הממשקים השונים וטיפול בתקלות
ואנשים שכייף לעבוד מולם.
תודה
"
גיא קמחי,סמנכ"ל שיווק
ניהול הסכמה
האתר שלנו משתמש בעוגיות לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית השימוש, ניתוח סטטיסטי והצגת פרסומות מותאמות אישית. תוכלו לבחור אם לאפשר את כל סוגי העוגיות או לדחות אותן. למידע נוסף: מדיניות פרטיות