למעלה מ-20 שנה אנחנו מלווים ועוזרים לארגונים וחברות בארץ ובעולם, להגיע למיתוג הנכון ביותר עבורם,
כך שכל הנראות החיצונית של העסק בדיגיטל ובדפוס תראה אחידה.
אספנו קצת מהתגובות והתחושות של הלקוחות שלנו בסוף תהליך הליווי. נשמח לצרף אתכם למעגל הלקוחות שלנו כדי שבקרוב גם אתם תצטרכו לתחושות חיוביות אלו.
סיטאגו
שלום לינה ואלון
ברצוני להודות ליבגני ומיכאל מקרב לב על עבודתם המסורה לסיטאגו, על מקצועיות, זמינות בשעות לא שעות ואחריותם המקצועית.
הם ראויים לציון ולשבח.
כל הכבוד!
ליאור מרגלית,מנכ"ל
המלצות נוספות
מסעדת סוהו
"
תודה על פתרונות אינטרנט יצירתיים, תמיכה שוטפת בכל השעות של הלילה ויחס אישי וצוות של מקצוענים.
"
בנצי בן שמחון,מנהל שותף
החצר הגדולה במרחביה
קרא עוד
סגור
"
ועדת החצר מביעה בזאת תודתה והוקרתה לך לינה שניידרמן על תרומל רבת החשיבות לפיתוח מרכז המבקרים ורואה בך ידיה לבית מרחיבה.
"
"
לתודה והוקרה
ועדת החצר מביעה בזאת תודתה והוקרתה לך לינה שניידרמן על תרומל רבת החשיבות לפיתוח מרכז המבקרים ורואה בך ידיה לבית מרחיבה.
"
ד"ר דורון מור,יו"ר הועדה
עיריית יהוד מונסון
קרא עוד
סגור
"
גילינו חברה מקצועית, עם צוות ניהול ברמה גובהה שליוותה אותנו והעניקה לנו שירות וליווי צמודים. התוצאה הסופית היא לשביעות רצוננו המלאה.
"
"
הגענו לחברת Web3D לאחר שניסינו לאתר חברות שמתמחות בהקמת אתרי אינטרנט לפרויקטים. גילינו חברה מקצועית, עם צוות ניהול ברמה גובהה שליוותה אותנו והעניקה לנו שירות וליווי צמודים. התוצאה הסופית היא לשביעות רצוננו המלאה.
ממליצים מאוד
"
תומר תדהר,דובר עיריית יהוד מונוסון
ביג אפל פיצה
"
אחלה חבר’ה, מקצוענים ואנושיים להפליא. וחני מנהלת לקוחות מספר 1!!!!!!
אוהבים מאוד את השירות וגם הביצוע
"
מאירי,סמנכ"ל שיווק
Paragon Group
קרא עוד
סגור
"
העבודה מלווה בייעוץ מלא בכל התחומים וכן יש כאן ידע מעמיק ורלוונטי בטכנולוגיות קצה מהדור האחרון.
"
"
אנחנו עובדים עם Web3d משנת 2013 .
אופן והיקף העבודה שלנו צריכים שותף טכנולוגי בעל זמינות גבוהה שיידע לתת פתרונות טכנולוגיים מעולם האינטרנט, הן ברמה יישומית (הקמת אתרים, תחזוקת אתרים, ניהול תוכן) והן ברמה השיווקית. (SEO, ניוזלטרים)
כמו כן, העבודה מלווה בייעוץ מלא בכל התחומים הנ”ל וכן ידע מעמיק ורלוונטי בטכנולוגיות קצה מהדור האחרון.
תכולת העבודה שלנו כוללת עבודה שוטפת מול כ- 15 מנהלי פרויקטים ו3 ראשי צוותים, צוות שיווק וספקים נלווים.
כל מנהל פרוייקט מנהל מספר מוצרים (כנסים) , ולכל מוצר צריך לתת את המענה הרלוונטי עבורו- לכלל הצרכים הנ”ל ואף יתרה מכל, Web3D נותנת מענה מקיף ומלא.
Web3D מתחזקת כ- 60 אתרים קיימים ומקימה כ- 30 אתרים חדשים מידי שנה
"
עופר גיל,מנהל כללי
בנפיט
קרא עוד
סגור
"
היה תענוג לעבוד עם הצוות המיומן של Web3D. המצגת יצאה מקסימה וייחודית, העבודה בוצעה בזמן
"
"
היה תענוג לעבוד עם הצוות המיומן של Web3D. המצגת יצאה מקסימה וייחודית, העבודה בוצעה בזמן, היחס היה אדיב וסבלני לגבי שינויים ושיפורים שהכנסנו כל הזמן. אבחר ב-Web3D לביצוע פרויקטים עבורי בעתיד ואני ממליצה לכל המתעניינים לעבוד אתם.
האתר שלנו משתמש בעוגיות לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית השימוש, ניתוח סטטיסטי והצגת פרסומות מותאמות אישית. תוכלו לבחור אם לאפשר את כל סוגי העוגיות או לדחות אותן. למידע נוסף: מדיניות פרטיות