אספנו קצת מהתגובות והתחושות של הלקוחות שלנו בסוף תהליך הליווי. נשמח לצרף אתכם למעגל הלקוחות שלנו כדי שבקרוב גם אתם תצטרכו לתחושות חיוביות אלו.
Tay Tech Industries Ltd
ב 10 ימים הצלחתם להפיק סרטון יפה מאוד שמציג את החברה בדיוק לפי מה שביקשנו ואף יותר!!! תודה רבה !!!
יואב שבירסקי,מנהל אבטחת איכות
המלצות נוספות
קבוצת ש.כהן
קרא עוד
סגור
"
ברצוני לציין לטובה את היכולות של צוות חברת Web3D להבין את הצרכים שלנו בהדמיה, את היצירתיות של הצוות ואת הסבלנות האין סופית לבקשותינו
"
"
חברת ש. כהן בע"מ שכרה את שירותי חברת Web3D על מנת שתעצב ותבנה עבורה את אתרי האינטרנט של החברה ומפעליה.
בתוך אתר האינטרנט של החברה הכנסנו סרט הדמיה שאותו הכינה עבורנו חברת Web3D. ברצוני לציין לטובה את היכולות של צוות חברת להבין את הצרכים שלנו בהדמיה, את היצירתיות של הצוות ואת הסבלנות האין סופית לבקשותינו בסופו של תהליך בנית הסרטון והקריינות בסרט ההדמייה המעביר את תחומי העיסוק של חברתנו בצורה פשוטה ובהירה.
אני באופן אישי נהנית מאוד לעבוד מול צות החברה וכמוני חשים גם חברי.
"
מטילה סנה,ע. סמנכ"ל
תנועת אור
קרא עוד
סגור
"
איכות ההדמיות הייתה ברמה הגבוהה ביותר. Web3D ידעו להתאים במקצועיות ומהירות את התוכניות האדריכליות (תב"עות) אל פני השטח הנראים בצילומי הרחפן
"
"
לכל מאן דבעי,
ברצוננו להביא בזאת את המלצתנו על חברת Web3D.
תנועת אור עוסקת במיזמים דינאמיים ופורצי דרך להובלת תנופת פיתוח בערי הנגב והגליל. כחלק מן המיזם שכרנו את שירותיה של Web3D במהלך 2019-2020 בכדי לייצר סרטים אשר יועדו לקמפיין למשיכת יזמים ומתיישבים לשלוש ערים. הסרטים התבססו על צילומי רחפן ותצ"אות על גביהן הולבשו הדמיות מסוגים שונים המתארים את מגמות הפיתוח העתידיות בעיר במוקדים שונים: בתוכן דו-מימד על גבי מפות והדמיות תלת-מימד, חלקן גושניות וחלקן ריאליסטיות.
Web3D סיפקו שירות יוצא דופן בנכונות העובדות ללמוד את הנושא, להירתם למשימה ולספק תוצרים שוב ושוב בלו"ז קצר במיוחד, תוך עבודה בשעות לא שגרתיות ועדכונים חוזרים אל מול הצרכים המשתנים.
כמו כן, איכות ההדמיות הייתה ברמה הגבוהה ביותר. Web3D ידעו להתאים במקצועיות ומהירות את התוכניות האדריכליות (תב"עות) אל פני השטח הנראים בצילומי הרחפן ולדמות את המרחב הבנוי המתוכנן בהן באופן אשר ביטא שפה אדריכלית ייחודית ומושכת עבור כל עיר ואתר, בהתאם לצרכי הפרויקט ולשביעות רצוננו המלאה.
לסיכום, אנו ממליצים בחום על Web3D כחברת הדמיות מקצועית, בעלת יכולות גבוהות ביותר בתחום השירות, העמידה בלוחות זמנים, הדיוק בתוצרים ואיכותם הגרפית.
בברכה,
יאיר שרף, מנהל התיישבות,
ד"ר תומר דקל, מתכנן ערים
תנועת אור
"
יאיר שרף,מנהל ההתיישבות
י. נתנאל שיווק בע"מ
"
חברה ותיקה בעלת צוות מקצועי, ניסיון וידע נרחב. מרוצה מהשירות והתוצר שניתנים מהם.
"
מאיה נתנאל שפי,בעלים
החצר הגדולה במרחביה
קרא עוד
סגור
"
ועדת החצר מביעה בזאת תודתה והוקרתה לך לינה שניידרמן על תרומל רבת החשיבות לפיתוח מרכז המבקרים ורואה בך ידיה לבית מרחיבה.
"
"
לתודה והוקרה
ועדת החצר מביעה בזאת תודתה והוקרתה לך לינה שניידרמן על תרומל רבת החשיבות לפיתוח מרכז המבקרים ורואה בך ידיה לבית מרחיבה.
"
ד"ר דורון מור,יו"ר הועדה
Paragon Group
קרא עוד
סגור
"
העבודה מלווה בייעוץ מלא בכל התחומים וכן יש כאן ידע מעמיק ורלוונטי בטכנולוגיות קצה מהדור האחרון.
"
"
אנחנו עובדים עם Web3d משנת 2013 .
אופן והיקף העבודה שלנו צריכים שותף טכנולוגי בעל זמינות גבוהה שיידע לתת פתרונות טכנולוגיים מעולם האינטרנט, הן ברמה יישומית (הקמת אתרים, תחזוקת אתרים, ניהול תוכן) והן ברמה השיווקית. (SEO, ניוזלטרים)
כמו כן, העבודה מלווה בייעוץ מלא בכל התחומים הנ"ל וכן ידע מעמיק ורלוונטי בטכנולוגיות קצה מהדור האחרון.
תכולת העבודה שלנו כוללת עבודה שוטפת מול כ- 15 מנהלי פרויקטים ו3 ראשי צוותים, צוות שיווק וספקים נלווים.
כל מנהל פרוייקט מנהל מספר מוצרים (כנסים) , ולכל מוצר צריך לתת את המענה הרלוונטי עבורו- לכלל הצרכים הנ"ל ואף יתרה מכל, Web3D נותנת מענה מקיף ומלא.
Web3D מתחזקת כ- 60 אתרים קיימים ומקימה כ- 30 אתרים חדשים מידי שנה
"
עופר גיל,מנהל כללי
יריב קדם – משרד עורכי דין
קרא עוד
סגור
"
אני עובד עם Web3D על עדכונם מדי פעם בפעם עם התקדמות העולם הדיגיטלי. מקבל מענה מקצועי ומהיר – כל הכבוד!
"
"
בניית אתרים שלי נעשתה עם Web3D לפני מספר שנים, וממשיך לעבוד איתם על עדכונם מדי פעם בפעם עם התקדמות העולם הדיגיטלי. מקבל מענה מקצועי ומהיר – כל הכבוד!